Onze diensten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten die we aanbieden. MJ Clima is een bedrijf met veel ervaring in het installeren van hoogwaardige ventilatie- en aircosystemen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten genieten van optimale luchtkwaliteit en comfort in hun woning of bedrijfsgebouw. Daarom bieden we een scala van diensten aan die ontworpen zijn om de luchtkwaliteit te verbeteren en de temperatuur te regelen zoals airconditioners, verwarmingssystemen en ventilatiesystemen. Ook voor routineonderhoud of noodreparaties staan we ten allen tijde voor u klaar.

Ventilatiesystemen

Bij MJ Clima begrijpen we als geen ander het belang van goed functionerende ventilatiesystemen in uw gebouw. Onze expert, Jelle Meynants, die meer als 13 jaar ervaring heeft in het vak, staat voor u klaar. Hij werkt nauw met u samen om een ventilatiesysteem te installeren dat perfect aansluit op uw wensen en vereisten. Het eindresultaat is een goed geventileerd gebouw met goede luchtcirculatie.

Airconditioningsystemen

We bieden bij MJ Clima een uitgebreide pakket aan mogelijkheden, ook wanneer het gaat om airco-systemen. We specialiseren in het installeren en onderhouden van airco-installaties van hoge kwaliteit voor residentiële, commerciële en industriële klanten. We begrijpen heel goed dat u ten allen tijden in een comfortabele omgeving wil vertoeven, vooral tijdens de hete zomermaanden is een goed airco-systeem van onschatbare waarde. We zorgen ervoor dat we de oplossing vinden die goed aansluit bij de specifieke noden van onze klanten. Met jarenlange ervaring heeft Jelle Meynants de nodige expertise om met u tot de gepaste oplossing te komen. Naast het installeren, bieden we ook onderhoud en reparatie aan van deze airconditioning systemen. Aarzel niet ons vandaag nog te contacteren voor wat meer uitleg over onze systemen, we helpen u graag verder.

Warmtepompen

Het installeren van een warmtepomp is een uitstekende manier om uw gebouw op een energieëfficiënte manier op te warmen. Het uitgangspunt van vakman Jelle Meynants is in samenspraak met u, tot een ideale oplossing te komen. Reguleringen omtrent energie en CO2-uitstoot worden steeds strenger. Daarom is het belangrijk om naar een toekomstgerichte oplossingen te zoeken. We bieden u deze oplossing graag aan in de vorm van een energieëfficiënte warmtepomp die u gebouw snel verwarmt. Optimale resultaten en efficiëntie zijn gegarandeerd.

Onderhoudsdienst

Wenst u gebruik te maken van onze diensten in het installeren of repareren van ventilatiesystemen of warmtepompen? We staan klaar om u verder te helpen. Contacteer ons vandaag om meer te weten te komen over de diensten die we aanbieden en hoe we u kunnen helpen om een comfortabele, gezonde omgeving te creëren in uw gebouw, of het nu gaat om een particuliere opdracht of een zakelijke opdracht.
Scroll naar boven